2015. június 10., szerda

Egy éves a blog!

Sziasztok!:))

Hű, wow, olyan hihetetlen. Ma egy éve, hogy felkerült a prológus a blogra. Számomra tényleg hatalmas dolog ez, ugyanis 20 történetbe biztosan belekezdtem már, azonban ilyen hosszú időt talán még egyik sem élt meg. 

Voltak terveim, hogy ha tényleg eljutok eddig, írok egy novellát a történet főbb szereplőivel, valami vidámat, vicceset, de tekintve a jelenlegi helyzetemet (előző bejegyzés), erre nem tudtam sort keríteni, bármennyire is szerettem volna.

Egy év alatt 32 rövidebb-hosszabb fejezetet írtam meg + a prológust.

Ez Wordben összesen:
- 159 oldal
- 64453 szó
- 371462 karakter szóköz nélkül
- 436015 karakter szóközökkel
- 2261 bekezdés
- 6104 sor

Ez alatt az egy év alatt:
- több mint 54000 alkalommal kattintottatok a blogra.
- 187 komment gyűlt össze
- A legtöbbször olvasott bejegyzés a prológus volt, több, mint 1100 alkalommal lett megnyitva.
- 34-en iratkoztatok fel
- 740 tetszett pipát kaptam tőletek. A legtöbbet az első fejezetre, míg a legkevesebbet a huszonkettedikre.

Felfoghatatlanok számomra ezek a számok, most így összegyűjtve, wow. Fogalmam sem volt róla, hogy ennyien és ennyire szeretitek a blogot. Őszintén, én sosem voltam megelégedve az írásaimmal, és hihetetlen, hogy tényleg itt vagytok Ti, és olvastok. Elképesztően hálás vagyok ezért, köszönöm! ♥

Ha már a novellát nem tudtam megírni, hoztam néhány érdekességet - nevezhetem egyáltalán annak? - magáról a történetről. Lehet, hogy nem nagy dolgok, de azért mégis csak legyen itt valami, ha már a terveim nem sikerültek. 

¤ Előbb volt meg a történet vázlata, s Avery karaktere, minthogy kiválasztottam volna a főszereplő CsJ-s fiút. Castiel sosem tartozott a kedvenceim közé, s a fejemben először Lysanderrel, majd Nathaniellel vittem végig a sztorit, de rájöttem, hogy Castiel jobban illik bele, ezért végül őt választottam.

¤ Sok cselekmény került bele, amit a legelején egyáltalán nem terveztem:
   - Eredetileg Avery egyke lett volna.
   - A gyújtogató, akinek a kiléte ki fog még derülni, addig eszembe se jutott, amíg meg nem kaptam Flórától Dawn karakterének részletes leírását. Természetesen a személyt nem fogom elárulni még, de remélem, okozok vele egy kis meglepetést. ;)
   - Charles eleinte egy, maximum két fejezetes szereplő lett volna, a későbbiekben azonban fontos szerepe lesz.
  - Charles egyébként Luke Hemmingsről, Chuck Bassről, a Vámpírakadémia Adrian Ivashkovjáról, és a Párválasztó Maxon hercegéről lett mintázva. Egy kicsi innen, egy kicsi onnan, pár morzsa a buksimból, és tádá!:)

¤ Tovább akartam húzni Castiel és Avery között a dolgot, de már engem is idegesített, hogy igen, mindketten szerelmesek a másikba, de mi az istenért nem jönnek már össze?! Szóval összehoztam őket.

¤ Deborah-t pozitív szereplőként akartam belerakni, de rájöttem, hogy a személyisége miatt ez egyszerűen lehetetlen. 

¤ A történet egy részében még teljesen bizonytalan vagyok. Mielőtt elérnék azokhoz a részekhez, megszavaztatom veletek, hogy hogyan is álltok XY-nal. A szavazás eredményétől függ a történet hosszúsága.

¤ Imádom a Nana című animét, amit a legkönnyebben a 14. fejezet címéből lehet kitalálni. ;)

¤ És a végére egy kis spoiler: Avery és Castiel kapcsolata a továbbiakban sem lesz zökkenőmentes, amire szerintem sokan rájöhettetek már a 32. fejezet végéből is. 

Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos évet, a kommentjeitek mindig feldobták a napjaimat!:) Nem tudom, mennyien olvastok pontosan, s hogy hányan vagytok, akik az elejétől fogva velem tartotok, vagy később ismerkedtetek meg a bloggal, de nagyon örülök, hogy itt vagytok!:) Remélem továbbra is lesztek páran, akik olvassátok a fejezeteimet! ^^ A vizsgáim után jelentkezem a további részekkel, remélem, lesz időm heti kétszer publikálni, vagy legalább előre írni egy-néhány fejezetet. :)

A facebook csoport továbbra is nyitva áll mindenki előtt, szívesen várok mindenkit!:)
Ha kérdésetek van, feltehetitek itt is, de ask-on is!
Ha érdekel egy másik Csábításból jeles blog, Nathaniellel és Dake-kel a főszerepben, katt ide!:)

Legyetek jók, hamarosan újra jelentkezem!♥

Puszi, 
Raina

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok!:) mármint úgy mindenhez. Remélem hamar érkezik rész, ugyanis magyon várom!xDDD
    Uristen a Nana a kedvenc animem/mangam és nagyon nagyon szeretném már ha lenne 2
    Evad.... de nem hiszem hogy az elkövetkezendő kb. 4evben sor kerülne folytatásra.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:D Most már lassan jönnek a részek, szerencsére túl vagyok az érettségin, lesz időm bőven írni. :D
      Nem is tudom, hány éve várok már a második évadra, de kezdek lemondani róla. :/ Mondjuk az alapján, amiket hallottam róla, nem is bánnám ha nem lenne. Nem lenne már ugyanolyan. :/

      Törlés