2014. szeptember 28., vasárnap

Következő rész?

Tudom, mire ígértem a fejezetet, és rettenetesen sajnálom, hogy nem érkezett meg időben. A rossz hír sajnos az, hogy egy ideig nem is várható, valószínűleg egy hét most ki is marad.

Ne higgyétek azt, hogy azért nincs rész, mert nincs ötletem, vagy már nem akarok ezzel a bloggal foglalkozni. A helyzet az, hogy pénteken is későn értem haza, a szombatom nagy részét sem itthon töltöttem, délutánra teljesen kidőltem, olyan fáradt voltam, az éjszakámat pedig végigtanultam, hajnalban csuktam be a füzetem.

A következő hetem zsúfolt lesz, minden nap legalább két dolgozat, ezekből egy TZ vagy érettségi tantárgy (és mint már korábban említettem, én tavasszal érettségizem, szóval ez most elég komoly), meg persze ott vannak a felelések is, amelyekre szintén tanulnom kell. A történet természetesen nincs elfelejtve, a 25. fejezet már el van kezdve, és nem kell aggódni, a tanulás miatt nem tervezem, hogy korábban befejezem a sztorit, ahhoz túl sok energiát öltem már bele. Egyszerűen nincs annyi időm, hogy normálisan le tudjak ülni írni, egy összecsapott, silány, szar részt pedig nem akarok publikálni. Amint lesz egy kis időm az írással foglalkozni, a fejezet is jönni fog. Addig is, egy kis türelmet kérek mindenkitől!:)

2 megjegyzés: